Kalendar

Last month January 2020 Next month
M T W T F S S
week 1 1 2 3 4 5
week 2 6 7 8 9 10 11 12
week 3 13 14 15 16 17 18 19
week 4 20 21 22 23 24 25 26
week 5 27 28 29 30 31

Slučajni preporučeni linkovi

Ispis E-mail
Web.mef
 • Web.mef je interaktivni poslužitelj na Medicinskom fakultetu pokrenut 2001. godine. Održava ga prof. dr. Milan Taradi (e-mail:mtaradi@mef.hr).
  Created and maintained by Prof. dr. Milan Taradi. Study with friends and experts anytime, anywhere, on any device.
 • Poslužitelj sam pokrenuo i održavam ga još uvijek sam. Ponudio sam mnogo interaktivnog sadržaja, koji uveliko olakšava nastavu, učenje, a i međusobnu komunikaciju.
 • Znam da je ovaj Web.mef zamišljen prepoduzetno (prenadobudno), ali dajući serversku i softversku podršku nastojimo potaći razvoj našeg weba.
 • Ne ljutite ako nešto "zašteka" ili što su neki servisi samo naznačeni ili u pripremi. Pridružite mi se, svaka je pomoć dobrodošla.
 • Ne dozvolite da ostanem, kao i do sada, "one man web"! Make Web Not War!
  Do What You Do Best And Link To The Rest! 
 • Učinimo Medicinski fakultet ugodnijim i korisnijim mjestom za studente, nastavnike, zaposlenike i sve ostale, u virtualnom, pa i u stvarnom svijetu!
 • Suvišno je naglašavati da je Web.mef neovisan, nekomercijalan, nesponzoriran i vjerodostojan. Svi objavljeni tekstovi su potpisani i za njih odgovaraju autori.
 • I na kraju lijepo Vas molim da ne zlorabite slobodu izražavanja na našem webu, jer ćete nas prisiliti da pojačamo cenzuru ili da ukinemo neke servise :-(. Molimo one koji ne prihvaćaju uobičajene etičke norme civiliziranog ponašanja da potraže istomišljenike na drugim mjestima. HVALA.
 • Neki su servisi blago zaštićeni zaporkom koja je pridjev u nazivu naše najveće dvorane u starom dekanatu pisana beskvačno malim slovima (dakle "b*******"   dvorana).
 • Aktivno mnogo servisa (npr. MedWeb, MedIspiti, MedChat, MedForum, MedOglasnik) koji svi čekaju prosudbu i još više upotrebu korisnika.


 • Odricanje od odgovornosti i poštivanje privatnosti

 • Sve su informacije dane u najboljoj namjeri i u skladu s prihvaćenim medicinskim načelima, ali se ne trebaju se koristiti kao pomoć u dijagnozi ili terapiji.
  Poštujemo Vašu privatnost i obvezujemo se da nikom nećemo dati uvid u Vaše podatke ili aktivnost. Većina sadržaja je otvorena i ne traži autentifikaciju. Izražena mišljenja ne predstavljaju službeno stajalište Fakulteta, već osobni stav autora.
 • Legal Disclaimer

  The information provided herein should not be used during any medical emergency or for the diagnosis or treatment of any medical condition. Prof. dr. Milan Taradi offers this web site for general informational purposes only. This information should not be used for diagnosis, nor should it be considered a replacement for consultation with a health care professional. The authors make no claims of the accuracy of the information contained herein; and these suggested doses are not a substitute for clinical judgement. If you have questions or concerns about your health, please contact your health care provider.
  Everything posted on Web.mef is my personal opinion and do not necessarily represent the views of my faculty.

 • Privacy Statement - Commitment to Your Privacy

  Web.mef values your privacy and the confidentiality of the information you choose to share. Web.mef wants you to use the Web sites without being concerned that others will have access to your confidential information.Učenje na daljinu

Tu je više zaokruženih sustava web alata za interaktivno učenje na daljinu.Servise sam postavio sam, a još nam predstoji puno truda oko izbora, prilagođavanja i testiranja u teškim uvjetima opterećenja :-). Molim za pomoć potencijalne korisnike! Neki su sustavi već u redovnoj upotrebi!

Ispiti "online"

To je sustav kao što mu ime kaže za provođenje ispita izravno "online" spajanjem preko preglednika na središni server. Za ozbiljnu upotrebu ostaje neriješen problem identifikacije na daljinu, pa se ona mora provoditi "klasično". U fazi je testiranja.

Chat

Za sada rade dva programa za chat. Jedan jednostavan i drugi s pločom za crtanje. U chatu budite pristojni je ćemo ga inače morati zatvoriti. Pošaljite svoje komentare i prijedloge. Otvorene su "sobe" za konzultacije za neke nastavne predmete. Molim nastavnike koji žele "svoju sobu za konzultacije" da mi se jave.

Forum

Forum je virtualno mjesto okupljanja oko zajedničkog interesa. Zamišljen je tako da pojedini kolegiji otvore pristup studentima za postavljanje pitanja, interaktivno učenje i surađivanje na zajedničkim mini-projektima. Otvoreno je više foruma koji rade i čekaju procjenu korisnika. Neki su zatvorenog tipa za potrebe nastavnika, nekih projekata ili tečaja trajne edukacije.

Oglasnik

Oglasite što tražite, nudite, mijenjate, posuđujete ili poklanjate.

Intranet

To je zatvoreni dio weba za registrirane korisnike. Tu se nalazi mogućnost odlaganja datoteka i zajedničkog rada na istim dokumentima.

Glasovanje

To je vrlo dobar način da se brzo sazna mišljenje fakultetske zajednice o nekom pitanju. Servis je tu, nadomak klika miša, ali ga slabo koristimo :-)

Tags uvod