Radio postaje


Radio i TV postaje

Radio popup!

PREDAH PDF Ispis E-mail
Autor admin Taradi   

bulet Predahkava

bulet Umjetnost
           Što radimo kad ne radimo?

Mnoge naše kolegice i kolege, u kratkom predahu između dežurstava, predavanja, operacija, pisanja knjiga i znanstvenih radova, polaganja ispita, privatnih obveza...u anonimnosti svojih domova stvaraju začuđujuća djela koja nemaju izravne veze s njihovim primarnim profesinalnim interesima. Neki postižu zavidne sportske rezultate na kojima bi im pozavidjeli i profesionalci. Voljeli bismo da nam pokažu djelić svog stvaralaštva i njime oplemene našu svakodnevicu.

bulet Radio i televizija

Za streaming radija ili televizije koristite se besplatnim programima RealAudio/Video i WindowsMedia tehnologije.
Najnovije verzije programa za ove servise možete naći na slijedećim adresama:

          

bulet 

bulet Anegdote i "biseri" 

bulet "Online" zabava (igrice) 


MefŠah  sah

Poklanjamo Vam virtuelnu šahovsku ploču i figure! Zaigrajte partiju šaha s kompićem preko Interneta u realnom vremenu s divnim figurama na ekranu :-)


Sudoku  

Zaigrajte Sudoku križaljku. Na raspolaganju Vam je više od 200 000 zagonetka  :-)

bulet Slike Zagreba zagreb

bulet Istražite gdje ste!


geoguessr     Zamislite da Vas netko nekim čudom odjednom spusti na neko Vama nepoznato mjesto na kugli zemaljskoj. To mogu biti bespuća Australije ili vreva u nekoj ulici New Yorka! Vi možete hodajući istraživati okoliš i po nekim znakovima uz cestu i po izgledu okolice možete pretpostaviti gdje ste. Upravo to je moguće, kao igra, u virtualnom svijetu "GeoGuessr". Možete kao "Pale sam na svijetu" igrati sam (Single player) bez registracije ili s drugim igračima nakon besplatne i jednostavne registracije u "Challange" modu.  I kad zaključite gdje ste, označite to mjesto na karti i doznat ćete jeste li pogodili ili ste pogrešili i koliko je velika Vaša pogreška u kilometrima.
     Igra nije samo zabavna, jer uživate u virtualnom putovanju i testirate svoju detektivsku domišljatost, već i poučna u smislu upoznavanja drugih zemalja i gradova i stjecanja novih znanja iz zemljopisa. No bez daljnje priče kliknite na doljni link i krenite u putovanje u nepoznato!

GeoGuessr - Let´s explore the world!  -->


+ 0
+ 1