Popis servisa
Putujmo s kolegama PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   
mef carpool      Mef.carpool je servis online koji omogućuje da se pronađu ljudi koji žele zajedno putovati i tako čuvati okoliš, a ako žele i podijeliti troškove putovanja. Možete se prijaviti kao vozač koji traži suputnike, ili obratno, kao putnik koji traži vozača i auto. Relacija može biti jednokratna ili ponavljajuća kroz određene dane u tjednu.
     Organizirao sam našu zatvorenu skupinu u koju se mogu učlaniti samo oni koji posjeduju mail adrese na jednom od naša 4 medicinska fakulteta (Osijek, Rijeka, Split i Zagreb) i drugih srodnih fakulteta (s mail adresom @mef.hr,@medri.hr,@mefos.hr,@mefst.hr,@student.mef.hr,@kbc-zagreb.hr,@kbd.hr,@kbsplit.hr,@kbc-rijeka.hr,@kbo.hr,@pharma.hr, @pmf.hr,@vef.hr,@pbf.hr,@snz.hr,@sfzg.hr). Time rizik putovanja postaje vrlo mali, jer su svi sudionici poznatog identiteta iz naše akademske zajednice. Naravno ako želite možete pretraživati ponuđena putovanja svih korisnika ovog servisa u svijetu :-) (Link na otvoren sustav za cijeli svijet -->) Servis upotrebljavate potpuno na svoju odgovornost.

     Link za ulazak u našu zatvorenu skupinu -->


 
Putujmo zajedno Europom! PDF Ispis E-mail
Autor Milan Taradi   

          Ovo je jedan od najvećih servisa u Europi za pronalaženje suputnika za zajednička putovanja. Uporaba servisa je naravno besplatna.drive2day Potrebno se registrirati. Predložio sam ga ovdje radi zajedničkog korištenja.
     Servis upotrebljavate potpuno na svoju odgovornost.

     Link na servis Drive2day -->